Escape Room Imatra

Escape Room Imatra

Escape Room Imatra on pakohuonepelejä tarjoava paikallinen yritys. Meillä on kaksi toimipistettä, joista toinen sijaitsee Koskenportissa Jukankatu 9 – Tainionkoskentie 10 välisellä kauppakäytävällä ja yksi huoneistamme on Imatran Kylpylällä. Ensimmäinen huone ”Sherlockin kosto” avattiin Imatrankoskelle 1.12.2016 ja sen jatkotarina ”Deja Vu” 1.3.2017. Toinen, täysin erilaisella toteutuksella tehty huone ”Klubihuijaus” avattiin 1.5.2017. Kolmas huone, ”Arielin apurit” avattiin eri paikkaan, Imatran Kylpylän yhteyteen 24.1.2018.

Pakohuonepelissä 2-5 pelaajaa lukitaan huoneeseen ja heidän on määrä paeta tai suorittaa annettu tehtävä huoneessa 60 minuutin kuluessa. Huone on yllätyksiä täynnä ja pelaajat joutuvat laittamaan mielikuvituksensa ja luovuutensa koetukselle ratkoessaan erilaisia pulmia. Peli ei ole fyysinen; huoneessa ei tarvitse eikä saa käyttää voimaa murtautuakseen ulos. Ainut urheilu mitä huoneessa tehdään on aivojumppaa. Pakohuoneessa jokainen voi olla oman elämänsä Sherlock Holmes tai neiti Marple.

Varaa pelisi netissä vähintään 24 tuntia etukäteen.

Ajanvaraus

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close