Escape Room Imatra

Escape Room Imatra

Escape Room Imatra on pakohuonepelejä tarjoava paikallinen yksityisyritys. Meillä on kaksi toimipistettä, joista toinen sijaitsee Imatrankoskella Tainionkoskentie 6:ssa ja toinen huoneistamme on Imatran Kylpylällä.
Imatrankosken toimipisteeseen on perustettu monien toiveiden jälkeen kahvila ja anniskeluoikeuksilla oleva baari, jossa aikaa voi viettää vaikka sudokuja tai palapeliä ratkoen.
Pystymme järjestämään katutason baarissa yksityistilaisuuksia n. 20 hengelle kahvituksen kera. Alakerrassa on tilat 10 hengelle anniskeluoikeuksin, joten sielläkin voi pakopelin jälkeen viettää aikaa vaikka kaveri- tai työporukalla.
Kahvila-baarilla on omat aukioloaikansa, jotka on kerrottu mm. sometileillä. Pakopelejä pelataan kuitenkin muinakin aikoina ja vapaita aikoja voit etsiä Vello-ajanvarauksesta.
Toimipisteissä ei ole jatkuvaa miehitystä, joten ota yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa. Parhaiten meidät tavoitat sähköpostitse! Puhelimeen vastataan, jos tilanne sen sallii.

Ensimmäinen pakohuone ”Sherlockin kosto” avattiin Imatrankoskelle 1.12.2016 ja sen jatkotarina ”Deja Vu” 1.3.2017. Toinen, täysin erilaisella toteutuksella tehty huone ”Klubihuijaus” avattiin 1.5.2017. Kolmas huone, ”Arielin apurit” avattiin eri paikkaan, Imatran Kylpylän yhteyteen 24.1.2018. Neljäs huone ”Syyllinen, kunnes toisin todistetaan” avautui Imatrankoskelle syksyllä 2018.
Näistä huoneista toiminnassa on tällä hetkellä enää Syyllinen ja Imatran Kylpylällä oleva Arielin apurit.
Uutta huonetta kaavaillaan Imatrankoskelle heti, kun aika antaa myöten suunnittelulle.

Pakohuonepelissä 2-5 pelaajaa lukitaan huoneeseen ja heidän on määrä paeta tai suorittaa annettu tehtävä huoneessa 60 minuutin kuluessa. Huone on yllätyksiä täynnä ja pelaajat joutuvat laittamaan mielikuvituksensa ja luovuutensa koetukselle ratkoessaan erilaisia pulmia. Peli ei ole fyysinen; huoneessa ei tarvitse eikä saa käyttää voimaa murtautuakseen ulos. Ainut urheilu mitä huoneessa tehdään on aivojumppaa. Pakohuoneessa jokainen voi olla oman elämänsä Sherlock Holmes tai neiti Marple.

Varaa pelisi netissä vähintään 24 tuntia etukäteen.

Ajanvaraus

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close