Deja vu – huone

Huom! Deja Vu-huone on toistaiseksi varattavissa vain sähköpostilla escaperoomimatra@gmail.com tai soittamalla 040 859 2775

Olette saaneet selville, missä sieppaajanne piilopaikka sijaitsee, joten päätätte lähteä ottamaan selvää, mistä oikein oli kysymys. Kuka teidät sieppasi? Keitä ovat Max, Jessica, Daniel ja Sophia? Jäikö teiltä vielä jotain huomaamatta?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan saagan toisessa ja viimeisessä osassa. Sama huone, eri pulmat ja kasa uutta rekvisiittaa. Jos olit tyytyväinen ensimmäiseen huoneeseemme, tulet ihastumaan tähän. Tarinallisempi, erilainen, yhtä hurmaava. Saata aloitettu tarina päätökseen ja pelaa Deja vu.

Huom. suosittelemme pelaamaan ensin ”Sherlockin koston”, koska sen yllätykset paljastuvat Deja Vu:ssa.

Deja Vu on tyylilajiltaan jatkoa Sherlockin kostolle. Tällä kertaa tunnelma on hieman kepeämpi ja huone perustuu sinne tuotuihin hauskoihin pulmiin. Deja Vu uppoaa syvemmälle huoneen taustatarinaan, joten pelaajilta vaaditaan kylmäpäisyyttä ja tiukkaa keskittymistä huoneesta löytyviin vihjeisiin.

Pakohuoneessa joudut käyttämään älykkyyttäsi ja nokkeluuttasi päästäksesi pakoon. Voimaa ei tarvitse, eikä saa käyttää. Ratkaise yllättävät arvoitukset ja pakene!

Varaa_peli

Yllättävyys:
4-tahtea

Pelkokerroin:
2-tahtea

Vaikeus:
3-tahtea

Koodisanat: Tarinallinen, Puzzlet