Klubihuijaus – huone

Kävitte kavereidesi kanssa bailaamassa Imatran uudessa yökerhossa Club-i:ssa ja ilta oli mitä mainioin. Kohta kuitenkin huomaatte, että pankkitileiltänne alkaa hävitä rahaa. Epäilette uuden baarin liittyvän tapaukseen ja toiminnan ihmisinä päätätte itse ottaa selvää, miten asian laita on. Murtaudutte baariin ja yritätte löytää todistusaineistoa hämärähommista, ennen kuin hälytys johtaa vartijan tunnin kuluttua paikalle.

Klubihuijaus on kokemisen arvoinen jo lavastuksensa puolesta. Autenttisen yökerhotunnelman luomiseen on panostettu isosti. Pelissä on runsaasti toisen sukupolven pakohuonetehtäviä, eli perinteisiin riippulukkoihin et juuri huoneessa törmää.

Pakohuoneessa joudut käyttämään älykkyyttäsi ja nokkeluuttasi päästäksesi pakoon. Voimaa ei tarvitse, eikä saa käyttää. Ratkaise yllättävät arvoitukset ja pakene!

Katso pelin traileri tästä
Suositus 2-4 henkilöä

Varaa_peli

Varaa pelisi täältä

Vaikeus:
3-tahtea
Pelkokerroin:
2-tahtea
Koodisanat: Uniikki, VAU-efekti

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close