Arielin Apurit – Huone

Huom! Arielin Apurit sijaitsee Imatran Kylpylän yhteydessä. Toinen toimipisteemme sijaitsee Imatrankosken keskustassa.

Merenneito Arielin asu on varastettu ja te lähdette etsimään sitä. Kesken etsinnän teidät kolkataan ja lukitaan kylpylän siivouskomeroon. Pääsettekö komerosta pois ja löydättekö merenneidon asun ennen kuin aika loppuu?

Arielin Apurit on teemaltaan kevyt, hyvin perheille sopiva huone. Silti pulmissa on riittävästi vaikeutta ja vaihtelua kokeneemmillekin pelaajille. Peli on optimoitu 4 pelaajan tiimille ja sisältää yhteistyötä edellyttäviä tehtäviä. Yksin tätä huonetta ei voi läpäistä, mutta kahdella pelaajalla se on jo mahdollista.

Pakohuoneessa joudut käyttämään älykkyyttäsi ja nokkeluuttasi päästäksesi pakoon. Voimaa ei tarvitse, eikä saa käyttää. Ratkaise yllättävät arvoitukset ja pakene!

Varaa_peli

Yllättävyys:
4-tahtea

Pelkokerroin:
1-tahti

Vaikeus:
3-tahtea

Koodisanat: Rento, Aarteenetsintä