Escape Room Imatra on myös Imatran Kylpylällä!

Escape Room Imatran uusi huone ”Arielin apurit” on auennut Imatran Kylpylälle. Voit tehdä pelivarauksen täällä: Arielin apurit pelivaraukset

Merenneito Arielin asu on varastettu ja te lähdette etsimään sitä. Kesken etsinnän teidät kolkataan ja lukitaan siivouskomeroon. Pääsettekö komerosta pois ja löydättekö merenneidon asun ennen kuin aika loppuu?

Arielin Apurit on teemaltaan kevyt, hyvin perheillekin sopiva huone. Silti pulmissa on riittävästi vaikeutta ja vaihtelua kokeneemmillekin pelaajille. Peli on optimoitu 4 pelaajan tiimille ja sisältää yhteistyötä edellyttäviä tehtäviä. Yksin tätä huonetta ei voi läpäistä, mutta kahdella etevällä pelaajalla se on jo mahdollista.

Pakohuoneessa joudut käyttämään älykkyyttäsi ja nokkeluuttasi päästäksesi pakoon. Voimaa ei tarvitse, eikä saa käyttää. Ratkaise yllättävät arvoitukset ja päihitä huone!

Varaa pelisi täältä
Arielin apurit banneri

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close