Escape Room Imatra on myös Imatran Kylpylällä!

Escape Room Imatran huone ”Arielin apurit” on  Imatran Kylpylällä. Voit tehdä pelivarauksen täällä: Arielin apurit pelivaraukset

Merenneito Arielin asu on varastettu ja te lähdette etsimään sitä. Kesken etsinnän teidät kolkataan ja lukitaan siivouskomeroon. Pääsettekö komerosta pois ja löydättekö merenneidon asun ennen kuin aika loppuu?

Arielin Apurit on teemaltaan kevyt, hyvin perheille sopiva huone ja se ei nimestään huolimatta ole lasten peli. Pulmissa on riittävästi vaikeutta ja vaihtelua kokeneemmillekin pelaajille. Peli on optimoitu 4 pelaajan tiimille ja sisältää yhteistyötä edellyttäviä tehtäviä. Yksin tätä huonetta ei voi läpäistä, mutta kahdella etevällä pelaajalla se on jo mahdollista.

Pakohuoneessa joudut käyttämään älykkyyttäsi ja nokkeluuttasi päästäksesi pakoon. Voimaa ei tarvitse, eikä saa käyttää. Ratkaise yllättävät arvoitukset ja päihitä huone!

Varaa pelisi täältä
Arielin apurit banneri

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close