FAQ

Lukitaanko meidät oikeasti huoneeseen?
– Kyllä.

Elokuvissa se ei lupaa hyvää, olemmeko vaarassa?
– Olette lukitussa tilassa, mutta ette sen suuremmassa vaarassa, kuin omassa olohuoneessanne. Itseasiassa pakohuoneessa olette paremmassa turvassa, koska pelinhoitaja valvoo pelaamistanne kameroiden välityksellä. Voitte pyytää pelin keskeytystä milloin tahansa, mutta emme suosittele sitä, koska loppuun asti pelaaminen on hauskaa!

Entäs jos emme ehdi ajoissa ulos?
– Jos jäätte jumiin, pelinhoitaja voi antaa teille vihjeitä. Jos tiiminne ei selviydy ulos huoneesta 60 minuutissa, autamme teidät ulos.

Pitääkö pelissä olla nero selvitäkseen laskutoimituksista?
– Pelissä ei vaadita juurikaan koulutusta eivätkä arvoitukset ole kieli- ja kulttuurisidonnaisia. Jos osaat lukea suomea tai englantia, niin pärjäät kyllä. Numerotehtävät ovat päättelyä ja numeroiden etsimistä.

Miten pelin voi maksaa?
– Maksaminen onnistuu käteisellä, pankkikortilla ja escape roomin omilla lahjakorteilla pelin jälkeen. Yrityksille onnistuu myös laskutus, kun siitä on ennakkoon sovittu.

Miten peliin pitää valmistautua?
– Ei mitenkään erityisesti. Pitäkää vain huoli, että olette ajoissa paikalla. Tulkaa 10min ennen pelinne alkua. Jos tulette myöhässä, se voidaan vähentää peliajastanne.

Voinko ottaa kameran tai puhelimen pakohuoneeseen?
– Matkapuhelimet, muut elektroniset laitteet ja omat työkalut jätetään pakohuoneen ulkopuolelle pelinhoitajan valvontaan. Saatte tavarat luonnollisesti takaisin pelin jälkeen ja voitte ottaa itsestänne kuvia huoneen rekvisiitan kanssa pelin jälkeen.

Onko peleihin ikärajaa?
– Peliin osallistumisen ikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaat pääsevät peliin täysi-ikäisen seurassa.

Meillä on 6 hengen kaveriporukka, mutta hinnastossanne ja ohjeissanne lasketaan vain neljään. Voimmeko silti tulla pelaamaan?
– Olet tarkkaavainen henkilö, se on hyvä asia. Suosittelemme enintään 4 hengen ryhmiä, jotta kaikki pelaajat pääsevät hyvin osallistumaan pelin kulkuun. Kaikissa peleissämme on kuitenkin käynyt ja huoneeseen mahtunut 6 hengen ryhmiäkin, siihen vedämme rajan.

Minulla on vielä kysyttävää.
– Laita kysymyksesi alla olevalla lomakkeella

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close