Huoneet

Sherlockin kosto
Olet ollut kavereidesi kanssa viettämässä iltaa kaupungilla ja nukahdatte kaikki mystisesti kesken hauskanpidon. Heräätte pimeästä tyrmästä, käsirautoihin vangittuina. Teillä on tasan 60 minuuttia aikaa vapautua kahleista, selvittää vangitsijanne toimiston mysteerit ja ehtiä pakoon ennenkuin hän palaa tarkistamaan vointianne.

Varaa_peli

Deja Vu
Olette saaneet selville, missä sieppaajanne piilopaikka sijaitsee, joten päätätte lähteä ottamaan selvää, mistä oikein oli kysymys. Kuka teidät sieppasi? Keitä ovat Max, Jessica, Daniel ja Sophia? Miksi huoneessa oli asioita, joita ei käytetty pakenemiseen? Jäikö teiltä vielä jotain huomaamatta?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan saagan toisessa ja viimeisessä osassa. Sama huone, eri pulmat ja kasa uutta rekvisiittaa. Jos olit tyytyväinen ensimmäiseen huoneeseemme, tulet ihastumaan tähän. Tarinallisempi, loogisempi, yhtä hurmaava. Saata aloitettu tarina päätökseen ja pelaa Deja vu.

Huom. suosittelemme pelaamaan ensin ”Sherlockin koston”, koska sen yllätykset paljastuvat Deja Vu:ssa.

Varaa_peli

Klubihuijaus
Kävitte kavereidesi kanssa bailaamassa Imatran uudessa yökerhossa Club-i:ssa ja ilta oli mitä mainioin. Kohta kuitenkin huomaatte, että pankkitileiltänne alkaa hävitä rahaa. Epäilette uuden baarin liittyvän tapaukseen ja toiminnan ihmisinä päätätte itse ottaa selvää, miten asian laita on. Murtaudutte baariin ja yritätte löytää todistusaineistoa hämärähommista, ennen kuin hälytys johtaa vartijan tunnin kuluttua paikalle.

Varaa_peli

Arielin Apurit
Merenneito Arielin asu on varastettu ja te lähdette etsimään sitä. Kesken etsinnän teidät kolkataan ja lukitaan kylpylän siivouskomeroon. Pääsettekö komerosta pois ja löydättekö merenneidon asun ennen kuin aika loppuu?

Varaa_peli